Bez kategorii

Wszystko o tranie firmy Mollers

Tran Mollers to produkt stanowiący idealne uzupełnienie codziennej diety. Preparat ten jest bogaty w cenne nienasycone kwasy tłuszczowe omega-3. Znajdują się w nim również witaminy, takie jak A, D3 oraz E. Przyjmowanie tranu Mollers znacznie usprawnia pracę mózgu, wspomaga zachować prawidłowe widzenie, a także działa korzystnie na pracę serca.

Tran Mollers produkowany jest z oleju wątroby dorsza wedle tradycyjnej, norweskiej receptury. To drogocenne źródło naturalnych kwasów tłuszczowych i witamin, które są łatwo przyswajalne i niezbędne w prawidłowej pracy organizmu. Olej ten wytwarza się jedynie z ryb, pochodzących z najczystszych wód Oceanu Arktycznego.

Zawarta w oleju z dorsza witamina D pobudza wchłanianie wapnia w organizmie i sprzyja budowie mocnych kości. Doskonale działa też na odporność. Witamina A działa usprawnia natomiast wzrok i odgrywa ważną rolę w procesie widzenia. Ma także udział przy prawidłowym funkcjonowaniu systemu odpornościowego. Tran Mollers bogaty jest ponadto w witaminę E, która pełni rolę naturalnego przeciwutleniacza.

Tran z wątroby dorsza mogą stosować wszyscy już od czwartego tygodnia życia. Stosowanie tranu Mollers zaleca się codziennie, by w naturalny sposób wzmacniać organizm i dostarczać mu niezbędnych kwasów tłuszczowych omega-3, jak również ważnych witamin. Dzieci powyżej trzeciego roku życia oraz osoby dorosłe, powinny przyjmować 5 ml tego preparatu dziennie.